chrome firefox opera safari iexplorer

«Укрзалізниця» тимчасово зняла з експлуатації Hyundai

12 лютого 2014 о 21:26

«Укрзалізниця» тимчасово зняла із експлуатації поїзди виробництва Hyundai Rotem.

Про це повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

Їхнє використання припинено із середи, 12 лютого, на час технічного огляду. При цьому в «Укрзалізниці» не уточнили, як довго він триватиме.

«З 12 лютого 2014 року тимчасово на маршрутах курсування поїздів Інтерсіті+ для перевезень пасажирів використовуватимуться поїзди, сформовані з пасажирських вагонів із локомотивною тягою», — йдеться у повідомленні.

В «Укрзалізниці» зазначили, що технічний огляд поїздів виробництва Hyundai Rotem буде проходити за участю корейських фахівців.

Пасажирам, які придбали квитки на поїзди Інтерсіті+ та здійснять поїздку залізничним транспортом, буде повернена різниця вартості проїзду, пообіцяли в «Укрзалізниці».

У разі відмови від поїздки кошти будуть повернені у повному обсязі.

Для цього пасажирам потрібно звернутися у залізничні каси вокзалів.

Як відомо, Hyundai почали використовуватись напередодні проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

Минулої зими корейські потяги не витримували сильних українських морозів та ламалися.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути