chrome firefox opera safari iexplorer

Чому плакати корисно?

11 квітня 2014 о 11:04

Всі ми рано чи пізно відчуваємо потребу дати волю сльозам. Не варто боротись з таким бажанням, адже це корисно для здоров’я. Детальніше про те, чому плакати корисно читайте далі.

Сльози — це природньо, оскільки вони є захисною реакцією організму від стресів та перенавантажень. Тому перешкоджання бажанню виплакатись напряму може шкодити здоров’ю. Відмова від сліз може стати причиною виникнення агресії або замкнутості у собі.

Окрім того, під час стресу стрімко збільшується кількість вироблених токсинів, які здатні виходити з організму разом зі сльозами. Проте, якщо з організму не виходять сльози, то і токсини також залишаються з вами. Також неможливість зняти напруження збільшує ризик виникнення серцевого приступу та порушення діяльності мозкових структур.

Пам’ятайте, що сльози здатні допомогти вам покращити самопочуття. Таке покращення відбувається у 88 % випадків. Окрім того, після вивільнення сліз ваша імунна система стане міцнішою, а рівень напруження суттєво знизиться. Для того, щоб організм залишався здоровим достатньо поплакати всього раз на тиждень.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути