chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні ЄС представить Україні нову політику сусідства

01 квітня 2014 о 09:50

Сьогодні міністри закордонних справ Німеччини, Франції та Польщі представлять нову політику сусідства із Україною та іншими країнами, — йдеться в сюжеті ТСН.Ніч.

Як повідомляє німецька преса, Євросоюз більше не ставитиме східних сусідів перед вибором — Європа чи Росія. У ЄС вважають, що саме перед такою дилемою опинилася Україна перед підписанням угоди про асоціацію з ЄС торік на саміті у Вільнюсі.

Про співпрацю із Україною міністри розкажуть у місті Ваймар. А учора вони вже зустрілися в Берліні, де обговорили серед іншого і пропозицію Росії перетворити Україну на федерацію.

Нагадаємо, що саме криза в Україні змусила ЄС переглянути свою політику «Східного партнерства». 

 

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути