chrome firefox opera safari iexplorer

У Слов'янську за минулі десять днів — 12 постраждалих з вогнепальними пораненнями

23 квітня 2014 о 10:05

У Слов'янську за минулі десять днів, з 12 по 22 квітня, за медичною допомогою звернулися 12 постраждалих з вогнепальними пораненнями. Про це повідомила начальник відділу охорони здоров'я Слов'янської міської ради Олена Джим. За її словами, всі лікувально-профілактичні заклади міста працюють у штатному режимі, передають Новости Донбасса. Як повідомила Джим, госпіталізованих в даний час в лікувальних установах Слов'янська перебуває сім осіб. Вони отримують все необхідне лікування в повному обсязі. Двоє постраждалих, у зв'язку з тяжкістю стану, переведені в лікувальні установи Донецька і один чоловік перебуває на лікуванні в Харкові. Один постраждалий вже виписаний з лікарні у зв'язку з одужанням. За офіційними даними, одна людина померла через 10 хвилин після надходження в травматологічне відділення лікарні ім. Леніна, повідомляє slavgorod.com.ua.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути