chrome firefox opera safari iexplorer

Усього 40% пляжів України готові прийняти відпочиваючих

23 червня 2014 о 09:49

На сьогодні в Україні працюють близько 40% пляжів. Про це під час брифінгу повідомив в.о. голови Державної санітарно-епідеміологічної служби України Олександр Кравчук, пише УНН.

«На сьогодні у нас в Україні плануються до роботи в оздоровчому сезоні 227 пляжів, з них 172 морських. Станом на початок цього тижня з цієї кількості працювало 97 пляжів, тобто близько 40% від запланованої мережі. Всі інші знаходяться в стадії облаштування. Офіційно закриті тільки три пляжі. Це річкові пляжі на території Одеської та Миколаївської областей», — повідомив Кравчук.

Він також зазначив, що на морських пляжах не зафіксовано жодного порушення санітарних норм: «Тобто купання в морській воді є безпечним».

Також він повідомив, що в Донецькій області працюють 7 пляжів із 31, з них 5 морських.

У Запорізькій області, за словами Кравчука, працюють 7 пляжів із запланованих 15-ти, з них 5 морських. У Миколаївській — 6 пляжів, в Одеській — 19. Замість цього він зазначив, що в Херсонській області працює тільки 50 пляжів з 142.

Раніше повідомлялося, що в Україні найбільшу популярність для літнього відпочинку здобудуть Азовське море, Одеса й Карпати.

Джерело: Newsru.ua
Розділи: Туристичні новини

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути