chrome firefox opera safari iexplorer

Збірна України сьогодні зіграє товариський матч з Литвою

18 листопада 2014 о 10:37

Національна збірна України сьогодні проведе товариський матч з командою Литви. Гра відбудеться в Києві на НСК Олімпійський.

Початок матчу о 21:00, пряма трансляція на ТРК Україна.

Українська збірна у вівторок проведе заключний матч у 2014 році. Відігравши в минулу п'ятницю четвертий відбірковий поєдинок Євро-2016, сьогодні Михайло Фоменко має можливість перевірити найближчий резерв і, судячи з усього, випустить максимально експериментальний склад.

Литва далеко не гранд світового футболу (92-е місце в рейтингу ФІФА), але саме в матчах з такими командами українці регулярно спотикаються зважаючи недооцінки суперника або невміння пройти насичену оборону.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути