chrome firefox opera safari iexplorer

Слава Фролова поновлює проект «Арт-пікнік»

08 лютого 2015 о 14:07

Слава Фролова та її команда з 7 лютого у Києві поновили роботу проекту  Арт-Пікнік Уікенд. Його програма розрахована як на дітей, так і на дорослих. За традицією, вхід на фестиваль буде вільним.

«На вас чекає ярмарок кращих українських майстрів, конкурси, лекції, майстер-класи, художня майстерня, виставки, зустрічі з цікавими людьми, програма для дітей, кіно і театр», — розповідають організатори. Також заявлено кінопокази, поетичні читання, дискусії, театральні постановки, фешнпокази і ярмарки незвичайного взуття.

Організатори гарантують «територію щастя» для всіх і запрошують «за натхненням». Гостей будуть впускати в порядку живої черги.

Джерело: cultprostir.com.ua
Розділи: Новини культури

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути