chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у Харкові «Шахтар» зіграє з іспанською «Сельтою»

23 лютого 2017 о 11:34

Сьогодні, 3-го лютого, у Харкові відбудеться матч 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому «Шахтар» прийматиме іспанську «Сельту».

Перший матч відбувся в Віго і завершився мінімальною перемогою «гірників», а єдиний гол на свій рахунок записав Густаво Бланко Лещук.

Поєдинок у Харкові буде першим на міжнародному рівні на арені «Металіст» з 2014 року.

Саме Харків тепер є домашнім містом для «Шахтаря», який раніше проводив практично всі домашні матчі у Львові, де підтримка команди була мінімальною.

Початок матчу — о 22:05.

Джерело: dt.ua
Розділи: Спорт в Україні

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути