chrome firefox opera safari iexplorer

Правління суспільного мовлення отримає премії з бюджету — кожен біля 100 тисяч гривень

27 липня 2017 о 13:12

Членам правління Національної суспільної телерадіокомпанії України виплатять премії за результатами роботи у другому кварталі у розмірі 1,5-місячного посадового окладу (86 400 грн.).

Голові правління НСТУ Зурабу Аласанії встановили премію за результатами роботи у другому кварталі у розмірі 1,5-місячного посадового окладу (115 200 грн.).

19 липня на відкритому засіданні наглядова рада НСТУ ухвалила відповідне рішення, повідомляє stv.detector.media.

«Наглядовій раді надійшло подання від голови правління НСТУ Зураба Аласанії щодо виплати премій членам правління суспільного мовлення Роману Вінтоніву, Інні Гребенюк, Олександрі Кольцовій, Юрію Макарову, Родіону Никоненку та Миколі Чернотицькому за результатами роботи у другому кварталі у розмірі 1,5-місячного посадового окладу (86 400 грн.)», – йдеться у протоколі засідання наглядової ради НСТУ.

Член наглядової ради НСТУ Віктор Таран запропонував доповнити проект рішення встановленням премії голові правління НСТУ Зурабу Аласанії. Згідно з рішенням наглядової ради НСТУ Зурабу Аласанії встановили премію за результатами роботи у другому кварталі у розмірі 1,5-місячного посадового окладу (115 200 грн.).

Наглядова рада НСТУ встановила, що всі подальші рішення щодо преміювання буде приймати на підставі досягнення показників ефективності (КРІ) роботи правління та наявної пояснювальної записки – звіту про виконану правлінням роботу.

Лише нагадаємо, що членів правління обирали 15 травня 2017 року. Реально нове правління НСТУ почало працювати у червні 2017 року. А ІІ квартал, за який вони отримали премії, – це квітень-червень…

Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути