chrome firefox opera safari iexplorer

Міка Ньютон житиме тепер в Лос-Анджелесі

07 червня 2011 о 15:41

Співачка Міка Ньютон минулої неділі полетіла в Лос-Анджелес, де тепер буде жити і працювати. Після Євробачення артистка не встигла насолодитися своїм тріумфальним четвертим місцем, як уже знову взялася збирати валізи. 

У США Міку запросили задовго до поїздки в Дюссельдорф. Там Ньютон запропонували досить цікаві для співачки та її продюсера Тимофія Нагорного умови. Над новим альбомом Міки Ньютон буде працювати знаменитий музикант Ренді Джексон (продюсер талант-шоу American Pop Idol) і компанія JK-music group. Перший сингл планується до запуску вже восени цього року. 

Трикімнатну квартиру в центрі міста продюсери орендували Міці на два роки. В Україні співачка з'явиться не раніше грудня. З першого дня її графік складається з занять англійською, кількох годин розспіву, роботи над репертуаром, занять спортом з тренером. 

"Я віддаю собі звіт, що найближчим часом мені доведеться забути про все і працювати — ніякого відпочинку. Потрібно вчитися новому. До цього я готова. Я хочу, щоб мій новий альбом став і новим, якісно іншим, етапом у моєму житті та кар'єрі ", — розповіла співачка. 

Українка зізналася, що хоче виграти Греммі. 

«У нашої команди є мрія — ми повинні отримати Греммі! В Україні робота триває, мій директор вже приймає замовлення на передноворічні і новорічні концерти і пересилає мені на пошту інтерв'ю. Я з задоволенням відповідаю на питання журналістів. Навіть плануємо пару ексклюзивних скайп-включень для українських телеканалів», — сказала перед відльотом Міка.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути