chrome firefox opera safari iexplorer

«Шахтар» розпочав випуск продуктів харчування

25 серпня 2011 о 13:06

Донецький «Шахтар» розпочав випуск власних продуктів харчування. Тепер уболівальники «гірників» матимуть можливість смакувати на матчах улюбленої команди смаженим насінням і солоним арахісом у фірмовій оранжево-чорній упаковці під новою торговою маркою «Вперед, „Шахтар“!».

Усі витрати на виробництво насіння й арахісу візьме на себе Дружківська харчосмакова фабрика. В свою чергу «Шахтар» офіційно надасть право на використання власного бренду.

«Заробити гроші не є нашою першочерговою метою, хоча, природно, певний відсоток прибутку від реалізації цих продуктів поповнить бюджет клубу», — розповів директор з маркетингу і комунікацій ФК «Шахтар» Юрій Свиридов.

Крім того, донеччани мають грандіозні плани щодо розширення асортименту харчових продуктів. А також планують випустити фірмовий посуд від «Шахтаря».

Відзначимо, що донецький клуб став першим клубом в Україні, який запропонував свою офіційну продукцію на ринку товарів народного споживання.

Як зазначає прес-служба клубу, така практика давно й успішно застосовується провідними європейськими футбольними клубами. Наприклад, в Каталонії величезний попит має молоко від «Барселони», в Лондоні – шоколад від «Арсеналу».

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути