chrome firefox opera safari iexplorer

Cтартував сайт фільму «Висоцький. Дякую, що живий»

10 листопада 2011 о 12:28

Інтерфейс сайту побудовано у вигляді звичайної кімнати у квартирі пересічного радянського обивателя 70-х, але при цьому він має дуже простий для користувачів інтерфейс, повідомляє «Студія 1+1».

Відвідувачі сайту можуть поринути в атмосферу кінця 70-х, послухати записи п’єс за участю Володимира Висоцього, записи пісень у його виконанні, переглянути безліч унікальних архівних матеріалів (рукописів та газет), фото та відео з його особистого архіву.

Крім цього, на сайті викладена історія створення фільму, кадри зі зйомок та трейлери.

Нагадаємо, що «Висоцький. Дякую, що живий» вийде в прокат 1 грудня 2011 року. Режисер фільму – Петро Буслов, сценарій написав син Володимира – Микита Висоцький. Фільм знято за підтримки каналу «1+1».

Експерти вже оголосили фільм «найочікуванішою прем’єрою року».

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути