chrome firefox opera safari iexplorer

«Динамо» присвоїть собі «Олімпійський»

15 листопада 2011 о 09:35

Київське «Динамо» веде переговори з керівництвом НСК «Олімпійський», щоб з нового року проводити всі домашні матчі на головній арені країни. Про це під час веб-конференції розповів голова департаменту «Динамо» по роботі зі ЗМІ Микола Несенюк.

— Зараз ідуть переговори і, наскільки я знаю, мова йде про те, щоб «Олімпійський» стадіон став постійною домашньою ареною «Динамо», так як це було до 1995 року.

— Тільки на єврокубкові матчі?
— Ні, повністю, так, як до 1995 року. Йдуть переговори, щоб цей стадіон став нашою домашньою ареною, так як це було завжди. Це наша арена, всі наші історичні перемоги були здобуті саме там. Сподіваюся, що все-таки домовленість буде, і «Динамо» в наступному році буде всі свої матчі проводити на новому, дуже добре обладнаному стадіоні і це дозволить людям комфортно дивитися футбол. Сподіваюся, що відвідуваність зросте набагато.

— Зараз 16 000 на стадіоні «Динамо» і, тим не менш, ми приходимо на напівпорожній стадіон на матчі чемпіонату, яким чином можна заповнити один з найбільших стадіонів в Україні?
— Справа в тому, що якщо взяти радянські часи, коли вся Україна вболівала за «Динамо», стадіон повністю заповнювався три, чотири, п'ять разів на рік, а так відвідуваність була 20-25 тисяч. Я впевнений, що на цей стадіон мінімум двадцять тисяч глядачів буде приходити на кожен матч.

— Це окупиться для «Динамо»?
— Все буде нормально, йдуть переговори, щоб все для нас окупилося. Це дуже складні переговори, там багато питань і, я думаю, що ми їх все вирішимо. Люди в тому ж Донецьку кажуть, що нова арена автоматично додає тисяч десять глядачів. Люди приходять дивитися футбол в комфортабельних умовах — там дах, там тепло, є фаст-фуди, це новий стадіон, який зроблений за всіма вимогами УЄФА для Євро-2012.

«Олімпійський» — розкішний стадіон, я сподіваюся, що на цей стадіон люди із задоволенням будуть ходити.

Джерело: ТСН
Розділи: Здорова Спорт в Україні

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути