chrome firefox opera safari iexplorer

Колючий дріт біля будівлі Кабміну встановлено років 8-10 тому

17 грудня 2011 о 20:43

Кабінет Міністрів України спростовує інформацію про обнесення його будівлі колючим дротом.

Відповідна заява оприлюднена на Урядовому порталі.

«Повідомляємо, що жодних нових огорож навколо приміщення Кабінету Міністрів останнім часом не було встановлено. І не планується встановлювати. Насправді колючий дріт, який зображено на фото, було встановлено ще років вісім-десять тому. Він огороджує частину периметра від вулиці Інститутської до вулиці Грушевського і проходить крутим схилом порожньої ділянки. До речі, з цього боку до будівлі ніхто не підходить, тому що жодних доріг – автомобільних чи пішохідних – тут немає. Під’їзд та вхід до Будинку уряду забезпечується з боку вулиць Садової та Грушевського, де немає жодного «колючого дроту», яким вирішили полякати громадян у пошуках «сенсації» мас-медіа», – йдеться у повідомленні.

Напередодні деякі засоби масової інформації повідомляли, що Кабмін обгородили колючим дротом, і додавали відповідні фото. Цей факт подавався, як наслідок акцій протесту біля Верховної Ради та Кабінету Міністрів.

Джерело: ZIK
Розділи: Громадянська Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути