chrome firefox opera safari iexplorer

В українській Вікіпедії пишуть про благодійність

13 грудня 2011 о 22:21

Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація благодійників України» спільно з організацією «Вікімедіа Україна» оголосили про старт конкурсу на написання статей благодійної тематики в Українській Вікіпедії.

«З нагоди Дня благодійництва, який відзначався в Україні 11 грудня, ми разом із «Вікімедіа Україна» вирішили оголосити конкурс на створення в Українській Вікіпедії статей, присвячених благодійності, – зазначив Президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук. – В такий спосіб ми хочемо привернути увагу авторів Вікіпедії до благодійної діяльності, організацій, акцій, історії благодійності».

Конкурс, який має назву «Пишемо про благодійність», триватиме з 12 грудня 2011 року по 29 січня 2012 року. Всі бажаючі можуть створити в Українській Вікіпедії статті про благодійність, а автори кращих з них, написаних у цей період, отримають цінні призи. Переможців визначатиме авторитетне журі.

Умови конкурсу – тут.

Питання щодо конкурсу можна надсилати на адресу: andriy.makukha@gmail.com.

Додала Катерина Зоркіна

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути