chrome firefox opera safari iexplorer

Всеукраїнський перепис населення перенесли на 2013 рік

12 січня 2012 о 09:44

Проведення другого Всеукраїнського перепису населення перенесено з 2012 на 2013 рік.

Про це повідомив віце-прем'єр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

«У 2012 році це буде тільки підготовка до глобального перепису населення, а вже в 2013 році буде проводитися повноцінний перепис», — зазначив він.

За словами віце-прем'єра, перепис населення повинен був пройти в Україні ще три роки тому, але почнеться тільки в 2012 році і буде проводитися тільки в окремому регіоні, який відповідає соціальному складу України.

На даний момент точні дати проведення другого Всеукраїнського перепису населення не затверджені.

Згідно з постановою Кабінету Міністрів, Держслужбі статистики доручено до 1 березня розробити і затвердити програму перепису, а до 1 вересня забезпечити проведення робіт, пов'язаних із створенням технічної бази та програмно-технічного комплексу для оброблення його результатів.

Другий всеукраїнський перепис населення планувалося провести в 2011 році, проте в 2010 році Кабмін переніс його проведення на 2012 рік.

При цьому, у Луганській області вже почався перепис населення. Початковим етапом підготовки регіону стало упорядкування в адресному господарстві населених пунктів.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути