chrome firefox opera safari iexplorer

Facebook дозволила користувачам редагувати свої пости після публікації

27 вересня 2013 о 11:48

У Facebook з'явилася можливість редагувати опубліковані раніше пости. Відповідну опцію додано на сайт соціальної мережі, а також у мобільну програму Facebook для Android.

Історію змін того чи іншого поста тепер можна буде подивитися, натиснувши на спеціальне посилання поряд із часом публікації повідомлення.

Раніше для того, щоб внести зміни до поста, користувачі повинні були видалити його, внести правки і опублікувати заново. Таким чином, губилися всі залишені коментарі під постом і всі «зароблені» лайки.

Поки нова функція доступна у тестовому режимі для обмеженого числа користувачів. Очікується, що незабаром можливість редагувати опубліковані повідомлення з'явиться у соціальній мережі для iOS.

У червні 2012 року у Facebook з'явилася можливість редагувати залишені під постами і фотографіями коментарі. До появи функції користувачі могли внести зміни у коментар лише видаливши його і залишивши новий.

Соціальну мережу Facebook було запущено у 2004 році. Вона є найпопулярнішою соцмережею у світі. Всього на сайті зареєстровано більше одного мільярда користувачів.

24 жовтня

Інші дати
24 жовтня святкують:
  • День Організації Об’єднаних Націй (День ООН).
  • Всесвітній день інформації про розвиток.
Розгорнути
Народився Микола Біляшівський
(1867, м. Умань – 1926) – український археолог, етнограф, мистецтвознавець, музейний діяч. Один із засновників та дійсний член Української Академії Наук. В 1902-1923 роках - організатор і директор Київського міського художньо-промислового і наукового музею (тепер Національний художній музей України).
Розгорнути
День пам’яті Лук’яна Кобилиці
(1812, смт. Путила, Чернівецька область – 1851) – український громадсько-політичний діяч, керівник селянських повстань 40-х років 19 ст. на Путильщині (Буковині). Очолив виступи селян 22 громад, які рішуче відмовлялися відробляти панщину, самочинно переобрали сільську старшину, висунули вимоги відкриття українських шкіл, вільного користування лісами і пасовиськами. Як депутат австрійського парламенту виступив за надання політичної автономії Буковині і приєднання її до Галичини, вимагав скасування кріпацтва і передачу селянам землі без викупу.
Розгорнути