chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві в Національному цирку України відбулася презентація нової програми «Караван чудес»

20 вересня 2013 о 13:20

У Києві в Національному цирку України відбулася презентація нової програми «Караван чудес».

За традицією, для всіх охочих ЗМІ було відкрите «закулісся цирку», а також двері всіх артистичних гримерок.

До зали були безкоштовно запрошені гості з дитячих будинків, профільних навчальних закладів та малозабезпечені родини міста Києва.

Сама вистава стартує з 21 вересня і буде тривати до 21 грудня. Шоу максимально наближене до світових: балет, лазерні ефекти, жива музика та світові зірки циркового мистецтва.

Вперше на манежі Національного цирку України виступатимуть зарубіжні гості з Іспанії з вражаючим шоу, яке облетіло майже всю Європу – «Магія та ілюзія».

У програмі можна буде побачити: кращого жонглера світу, фіналістів 5-го сезону «Україна має талант!», еквілібристів, повітряних гімнастів, веселого та невгамовного клоуна-комедіанта.

Також у виставі братимуть участь дресировані латиноамериканські носухи, плазуни та східні красені – верблюди. Родзинкою програми стане виступ білого тигра.
Національний цирк України презентував нову програму Караван чудес

Джерело: Укрінформ
Розділи: Суспільство

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути