chrome firefox opera safari iexplorer

Українці виступлять в 11 з 15 видах спорту на Олімпіаді в Сочі

10 січня 2014 о 11:17

На зимових Олімпійських іграх, які відбуватимуться в Сочі (Росія) , за попередніми даними, 45 українських спортсменів (23 жінки і 22 чоловіка) змагатимуться в одинадцяти з п’ятнадцяти видів спорту.

Про це журналістам повідомив міністр молоді та спорту України Равіль Сафіуллін, повідомляє День з посиланням на Голос України.

«Наші спортсмени виступатимуть в одинадцяти з п’ятнадцяти видів спорту. За попередніми даними, від нашої країни буде 45 представників... Остаточну цифру матимемо до кінця січня», — повідомив міністр.

Також Сафіуллін зазначив, що в змаганнях візьмуть участь 11 наших біатлоністів, 8 лижників, по 6 представників фристайлу і санного спорту, по 4 — фігурного катання та сноубордингу. Українці не змагатимуться в турнірах з хокею, керлінгу, швидкісного бігу на ковзанах і скелетону.

Він додав, що країна чекає на хороші результати своїх спортсменів у біатлоні (жінки) та фристайлі: «Це види спорту, в яких ми сподіваємося на медалі... В усіх інших видах змагань у нас, на жаль, надій обмаль».

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути