chrome firefox opera safari iexplorer

Побачив світ «Український щорічник-2015»

15 грудня 2014 о 15:43

Фонд Миколи Томенка «Рідна країна» видав Діловий щоденник українця на наступний рік – «Український щорічник-2015».

Нагадаємо, Український щорічник видається вже п'ятий рік поспіль, і за цей час це видання отримало багато схвальних відгуків від експертів та користувачів.

Продовжуючи започаткований світоглядний задум Ділового щоденника українця – світлими життєвими прикладами видатних українців спонукати кожного до щоденної активної праці та помислу «Що я зробив для України», — у новому виданні додані нові імена відомих українців та нові цікавинки.

IMAG0602-1

Український щорічник-2015 містить 365 афоризмів та стільки ж ілюстрацій про найвідоміші історичні, архітектурні, культові пам'ятки України, а також — щоденний народний календар з прикметами та перлинами народної мудрості.

IMAG0609-1

Незмінною у щорічнику залишається рубрика «Що я зробив для України», де кожен власник цього видання зможе фіксувати свої ідеї та плани на майбутнє.

IMAG0604-2

Увага!!! На цей час всі примірники «Українського щорічника-2015» розпродані. Очікуйте на наступні новинки!

«Рідна країна»

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути