chrome firefox opera safari iexplorer

Кличко звільнив директора «Київкінофільму» Цвєткова

28 січня 2015 о 18:12

Мер Києва Віталій Кличко звільнив директора комунального підприємства " Андрія Цвєткова розпорядженням від 16 січня 2015 року.

«Таке рішення було прийнято за результатами перевірки окремих питань діяльності КП „Київкінофільм“, яку проводив Департамент культури за участю депутатів Київради», — повідомляє прес-служба КМДА.

За інформацією директора Департаменту культури Діани Попової, під час перевірки виявлено багато порушень, які призвели до недоотримання значних коштів бюджетом Києва. Встановлено збільшення розмірів кредиторської та дебіторської заборгованості підприємства.

«Валовий дохід підприємства за 9 місяців 2014 року становив 28 млн грн. При цьому відрахування 20% від чистого прибутку в бюджет міста становило лише 19,4 тис. грн.», — йдеться у повідомленні.

Попова підкреслила, що підприємство буде продовжувати роботу в існуючий структурі. Ніякої приватизації та перепрофілювання комунальних кінотеатрів нове керівництво робити не збирається.

Джерело: theinsider.ua
Розділи: Новини культури

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути