chrome firefox opera safari iexplorer

Луческу назвав розгром від «Баварії» найбільш «соромною» поразкою в кар'єрі

12 березня 2015 о 14:19

У ворота Андрія П'ятова влетіло сім голів, які стали наслідком чудових атакуючих дій суперника, а також невдалу гру «гірників» в обороні.
Головний тренер «Шахтаря» спробував пояснити розгромну поразку від Баварії у другому матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів (0:7) відсутністю у його команди належного настрою на боротьбу.
За словами румунського фахівця, на хід протистояння вплинуло вилучення Олександра Кучера на початку поєдинку.
«Сталося те, про що я попереджав напередодні, адже ми отримали пенальті і видалення в перші десять хвилин матчу. У такій ситуації на полі повинні були бути бійці, але їх не виявилося. Ми програвали всі єдиноборства і показали безхарактерність», заявив Луческу в ефірі телеканалу «Футбол». 
«Попереджав своїх гравців у перерві, що зрівняти рахунок буде дуже складно, але потрібно було залишити слід після себе і боротися за свій імідж. На жаль, не вийшло. Травму отримав Срна, і поки його випускали на поле, ми пропустили ще один гол. А потім вже на полі команди не було. Не можна в чисельній меншості так розкриватися і отримувати такі моменти в свої ворота. Це саме непристойне поразку в моїй кар'єрі», — резюмував тренер.

24 жовтня

Інші дати
24 жовтня святкують:
  • День Організації Об’єднаних Націй (День ООН).
  • Всесвітній день інформації про розвиток.
Розгорнути
Народився Микола Біляшівський
(1867, м. Умань – 1926) – український археолог, етнограф, мистецтвознавець, музейний діяч. Один із засновників та дійсний член Української Академії Наук. В 1902-1923 роках - організатор і директор Київського міського художньо-промислового і наукового музею (тепер Національний художній музей України).
Розгорнути
День пам’яті Лук’яна Кобилиці
(1812, смт. Путила, Чернівецька область – 1851) – український громадсько-політичний діяч, керівник селянських повстань 40-х років 19 ст. на Путильщині (Буковині). Очолив виступи селян 22 громад, які рішуче відмовлялися відробляти панщину, самочинно переобрали сільську старшину, висунули вимоги відкриття українських шкіл, вільного користування лісами і пасовиськами. Як депутат австрійського парламенту виступив за надання політичної автономії Буковині і приєднання її до Галичини, вимагав скасування кріпацтва і передачу селянам землі без викупу.
Розгорнути