Як добре, що ми живемо у відкритому для спілкуванні суспільстві. Ми можемо знати, що відбувається у сусідніх країнах, в світі, обговорювати будь-які події, симпатизувати тим чи іншим людям, приєднуватися до різних ініціатив.
Зокрема, 11 липня, виявляється, справжнє свято у солодкоїжок — Всесвітній день шоколаду.
Яке відношення до цього дня й до шоколаду має Музей-квартира Павла Тичини? Відповідь: прямісіньке.
Адже усі Ви до цієї миті знали, що шоколад буває солодким, гірким, молочним, з перцем, з горішками меленими, з горішками цілими, з родзинками, з карамеллю та іншими їстівними наповнювачами.
Поклавши до рота маленький шматочок цієї солодкої спокуси, Ви відчуваєте покращення настрою, самопочуття, Ви усміхаєтеся і готові по-іншому, доброзичливіше і прихильніше сприймати не лише сьогодення, а усе життя з його випробуваннями. Але Ви (та й ми!) навіть не здогадувалися, що шоколад може бути поетичним!
Таємницю поетичного шоколаду і відкриє для Вас Музей-квартира Павла Тичини у Києві. Для цього Вам необхідно буде не проминути цей музей, коли Ви будете йти (бігти, поспішати, крокувати і т.і.) київською вулицею Терещенківською у четвер 11 липня 2013 року від 12.00 до 20.00 (саме до 20.00 музей працює щочетверга та щоп"ятниці).
P.S. До слова, у Павла Григоровича був цукровий діабет і сам він шоколаду не їв. Але завжди з радістю пригощав усіх гостей смачними цукерками.