chrome firefox opera safari iexplorer

З осені в Києві подорожчають послуги таксі

17 серпня 2011 о 11:16

У вересні вартість поїздки в таксі Києва може суттєво зрости. За даними таксослужб, ціни піднімуться з 2-2,50 за 1 км до 3 гривень.

Як пише газета «Сегодня», в службах таксі зазначають, що вартість пального і запчастин змушує підвищувати тарифи.

За даними видання, в першу чергу, підвищувати ціну проїзду будуть компанії, які беруть занадто мало за проїзд. Зазначимо, що зараз більшість компаній беруть 2,40 за км і більше. Максимум становить 3,50 за км.

Також представники Всеукраїнської профспілки таксистів запевнили, що мають намір домовлятися з усіма службами про підвищення тарифів хоча б на 10-15%. Таким чином, з осені поїздка у таксі в середньому подорожчає на 5-15 грн залежно від кілометражу.

Як повідомлялося раніше, у Києві кількість приватних перевізників скоротиться після наступного конкурсу з розподілу маршрутів, який проведе Управління транспорту столичної адміністрації у вересні.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути