chrome firefox opera safari iexplorer

У Черкасах обмежили продаж алкоголю

29 вересня 2011 о 20:18

Депутати Черкаської міськради прийняли рішення щодо заборони продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів в закладах торгівлі, на території парків і скверів з 22:00 до 08:00 години, повної заборони на території пляжів, в закладах, де надаються платні послуги доступу до мережі інтернет.

Також депутати прийняли рішення визнати невизначеними для торгівлі пивом, алкогольними і слабоалкогольними напоями та тютюновими виробами місця торгівлі облаштовані в тимчасових спорудах загальною площею менше 30 квадратних метрів (цей пункт вступає в силу з 1 січня 2012 року).

За відповідне рішення проголосував 31 депутат з 42-х присутніх в залі. Голосування проходило в поіменному режимі. Цьому передували палкі дебати, повідомляє «Прочерк».

Крім того, до цього депутати вже були проголосували за обмеження продажу алкоголю, але одразу ж проголосували за відміну результатів голосування. Та повторне – поіменне – голосування не змінило результату.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути