chrome firefox opera safari iexplorer

На скандальне будівництво на Театральній виділили 15 млн з бюджету

27 січня 2012 о 16:58

Кабмін затвердив порядку використання у 2012 році коштів для здійснення Києвом функцій столиці.

Про це йдеться у відповідній постанові, оприлюдненій на урядовому порталі.

Згідно з документом, на завершення будівництва об’єкта по вул. Богдана Хмельницького, 7 з пристосуванням під Музей історії м. Києва — 15 мільйонів гривень, на реконструкцію та благоустрій парків та закладів культури41 мільйон гривень.

На реконструкція будівель по Андріївському узвозу, 20 (А, Б) та на реконструкцію театру на Подолі виділять 19 мільйонів 650 тисяч гривень, на пам’ятник гетьману Пилипу Орлику — 750 тисяч гривень; на ремонт будинку Національної музичної академії імені Чайковського5 мільйонів 400 тисяч гривень.

Загалом близько 33 мільйонів спрямують на реконструкцію чотирьох столичних лікарень, близько мільйона – будівництво колекторів, 18 мільйонів на реконструкцію Андріївського узвозу, 20 мільйонів – на реконструкція з добудовою трамвайної лінії на Троєщині та 10 мільйонів оновлення парку трамваїв.

15 мільйонів обіцяють на реставрацію «Київського академічного театру оперети», 25 мільйонів на школи і дитсадки, на заміну ліфтів 15 мільйонів, на асфальтування прибудинкових територій – 20 мільйонів, на ремонт сходових клітин та освітлення під’їздів – 25 мільйонів гривень; 26 мільйнів – на закупівлю медобладнання.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути