chrome firefox opera safari iexplorer

Губернатор Волині відбирає у студентів навчальні приміщення

06 лютого 2012 о 12:54

У Волинській області хочуть передати навчальні приміщення Луцького національного технічного університету на баланс Волинської обласної державної адміністрації, яку очолює Борис Клімчук. Про це УНН повідомили у прес-службі Всеукраїнської студентської ради.

Як повідомили в організації, згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 20.02.2007р. за №57-р Луцькому державному технічному університету було передано будівлю Будинку офіцерів, яка після чисельних звернень до різних посадових осіб і судових рішень в липні 2011 р. перейшла у власність університету, що підтверджено актом прийому-передачі від 17 липня 2011р., затвердженого Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України.

«У цій будівлі силами студентів та адміністрації університету проводиться ремонт – змінюють дах, вікна, встановлюють нову систему опалення. Оскільки в університеті недостатня кількість навчальних приміщень, то у новому корпусі мали вчитися студенти-архітектори та дизайнери, а також розміщуватися актова зала. Вже виконано робіт на суму більше 200 тис. грн. Однак зараз Облдержадміністрація хоче забрати цей корпус. Така ситуація є неприпустимою», — зазначила очільниця Всеукраїнської студентської ради Анастасія Сабова.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути