chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у Києві відкривається виставка-ярмарок листівок

03 квітня 2012 о 09:17

Сьогодні,3 квітня, об 11 годині в приміщенні Головного поштамту України (м. Київ, вул. Хрещатик 22) відкриється Виставка-ярмарок листівок.

Про це «Рідній країні» повідомили організатори заходу.

Відвідувачі виставки зможуть побачити дизайни вітальних, святкових та поштових листівок, сучасні українські благодійні листівки та репродукції творів мистецтва відомих українських митців із художніх галерей використані на поштових листівках.

За словами організаторів, кожен зможе придбати авторську поштову листівку, отримати від цього позитивні враження, відчути себе справжнім благодійником і проголосувати у конкурсі «Найпозитивнішої листівки».

За словами організаторів, від кожної благодійної поштової листівки, що буде продана в межах проекту, кошти будуть скеровані на реалізацію стратегічних благодійних та соціальних проектів/програм, що сприяють покращенню та зміцненню здоров’я українського народу, на будівництво медичних дитячих, діагностичних та перинатальних центрів, підтримку матеріально-технічного стану лікарень, пологових та дитячих будинків, а також на популяризацію здорового способу життя та боротьбу з епідеміями.

В урочистостях з нагоди відкриття «Виставки–ярмарку» з вітальною промовою виступить заступник директора з питань маркетингу Київської міської дирекції УДДПЗ Укрпошта Володимир Астапенко та президент Міжнародного благодійного фонду “Здоров’я українського народу” Сергій Сошинський.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути