chrome firefox opera safari iexplorer

Більшість українців не може працювати без кави

21 червня 2012 о 11:22
Більшість українців не може працювати без кави.

Про це свідчать результати опитування, проведеного сайтом hh.ua.

Так, 76% опитаних використовують різні види законних стимуляторів, щоб працюавати краще. Найбільшу популярність серед стимуляторів має кава (65,56%), шоколад (13,91%), цигарка (10,60%) та інше.

Варіант «інше» — це найчастіше кава + шоколад / випічка / сигарета.

Слід зауважити, що українці в основному дисципліновані і зловживати кавою та іншими приємними стимуляторами не поспішають. 33% використовують свій особистий допінг один раз на день, 36% — 2-3 рази.

Вживання стимуляторів, найчастіше, це давня звичка. В половині випадків їй три або більше років, причому третині опитаних навіть складно пригадати, як довго вони вживають каву або шоколад, щоб краще працювати.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути