chrome firefox opera safari iexplorer

CNN покаже цикл програм про Україну

03 липня 2012 о 14:58

Телеканал CNN збирається випустити серію матеріалів про Україну, щоб побачити, якою стала країна після проведення однієї з найбільших подій у світі спорту Євро-2012.

Про це повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ з посиланням на компанію PBN, що представляє інтереси CNN на території України.

У програмі «Погляд на Україну» телеведучі CNN представлять суміш репортажів і інтерв'ю, які розкривають основні події зі спортивного, культурного й ділового життя України.

Крім обговорення Євро-2012 з українським футболістом Андрієм Шевченко, буде сюжет про те, як приватні інвестиції сприяють розвитку футболу, а також економічний ефект від Чемпіонату.

Крім спорту, протягом тижня будуть транслюватися сюжети про культурне й ділове життя українців.

Команда CNN відвідає місто Львів, щоб зрозуміти його історичне й економічне значення для України. «Погляд на Україну» також відправиться в Одесу, щоб з'ясувати, чому це портове місто на Чорному морі є надзвичайно важливим для торгівлі країни, і які завдання стоять перед ним.

Перебуваючи в Києві, «Погляд на Україну» також торкнеться теми туризму в Криму, зокрема підземної бази підводних човнів у Балаклаві — одного з найбільш відвідуваними туристами місць, а також розгляне питання енергетичної політики України.

На сьогоднішній день команда «Погляду на ...» здійснила поїздки у Францію, Німеччину, Македонію, Польщу, Туреччину, Нігерію, Бахрейн, Оман, Індію, Малайзію, Індонезію, Південну Корею, Грузію, Азербайджан, Філіппіни і Японію.

Цикл програм «Погляд на Україну» буде виходити в ефірі CNN International щодня протягом цього тижня о 18:00 і 23:00.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути