chrome firefox opera safari iexplorer

У Нацраді вже очікують переходу деяких телеканалів на російську

21 серпня 2012 о 10:10

Голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимир Манжосов припустив, що після вилучення графи «мова» з заяв про видачу ліцензій деякі українські телеканали можуть перейти на російську мову мовлення.

«Деякі канали дійсно перейдуть на російську мову. Але основана маса, думаю, так і залишиться. Така картина, яка була, вона влаштовувала всіх», – зазначив він.

Нагадаємо, про рішення щодо вилучення графи «мова» з заяв про видачу ліцензій у Нацраді з питань телебачення і радіомовлення повідомили у понеділок. Своє рішення там пояснили виконанням мовного закону, а також «неодноразовими зверненнями суб'єктів господарювання».

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути