chrome firefox opera safari iexplorer

Скандальний настоятель Києво-Печерської Лаври напав на журналістку

24 вересня 2012 о 12:22

Сьогодні на території Києво-Печерської Лаври біля корпусу 41/42 стався інцидент за участю настоятеля Києво-Печерської Лаври і журналіста журналу Корреспондент.

Зокрема, як повідомила Корреспондент.net журналістка видання Ксенія Карпенко, вона сьогодні намагалася взяти коментар у настоятеля Києво-Печерської Лаври владики Павла.

«Під час бесіди грубо відповідав ... потім почав викручувати руки, і забрав мобільний телефон», — повідомила Карпенко, користуючись мобільним фотографа, який перебував під час інциденту.

Зазначимо, що настоятель Павло не раз ставав героєм резонансних сюжетів українських ЗМІ. Так, раніше повідомлялося про те, що він, будучи також митрополитом Вишгородським і Чорнобильським УПЦ МП, побудував собі розкішний заміський особняк.

Крім того, після виборів президента РФ в березні цього року він заявив, що його церква молиться і буде молитися завжди за Володимира Путіна, який став главою російської держави.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути