chrome firefox opera safari iexplorer

У День театру одеситам безкоштовно покажуть музей Оперного

14 березня 2013 о 17:37

27 березня, в Міжнародний день театру, відбудуться три безкоштовні екскурсії по музею і будівлі Одеського національного академічного театру опери та балету.

Про це пише «Таймер».

Як повідомляє прес-служба театру, початок відвідувань в 12:00, 14:00 і 16:00. Групи до 20 осіб будуть формуватися біля центрального входу.

Крім того, в цей день даватимуть дві вистави. О 16:00 на малій сцені «Бельєтаж» розпочнеться концерт «Перлини бароко», в якому прозвучить оперна та балетна музика XVIII століття, зокрема твори Жана-Батіста Люллі, Жана-Філіпа Рамо і Георга Фрідріха Генделя. Автор програми і диригент — Оксана Линів. Вартість квитків — 40 гривень. Кількість глядацьких місць — 70.

А о 18:30 у великому залі театру почнеться вистава «Геній і злодійство» (перше відділення — концерт з творів Вольфганга Амадея Моцарта і Антоніо Сальєрі, друге — опера Миколи Римського-Корсакова «Моцарт і Сальєрі»).

На цю виставу виділяється 300 місць для пільгових категорій громадян: пенсіонерів, інвалідів І та ІІ груп, студентів вузів, учнів середніх спеціалізованих навчальних закладів, військовослужбовців строкової служби, ветеранів Великої Вітчизняної війни та учасників бойових дій.

Отримати запрошення на виставу «Геній і злодійство» можна 23-27 березня, з 14:00 до 16:00 у віконці головного адміністратора в касовому залі театру. При собі необхідно мати документ, що підтверджує право на пільги. Документи потрібно буде пред'явити також при вході в театр в день спектаклю.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути