chrome firefox opera safari iexplorer

«Океан Ельзи» виступить на Євромайдані старим складом. Бо "важливі речі об'єднують! "

13 грудня 2013 о 11:23

Український гурт Океан Ельзи виступить старим складом на Євромайдані. Про це у своєму Twitter написав фронтмен гурту Святослав Вакарчук.

«В суботу ввечері наш виступ на Майдані. Як колись. Паша, Юра, Діма Денис і я . Важливі речі об'єднують!», — написав Вакарчук. 

Як повідомлялося раніше, українці довірили Святославу Вакарчуку розробити план дій для країни. На сайті ТСН обирали тих, кому українці найбільше довіряють і хто може розробити план дій для країни. За лідера «ОЕ» свої голоси віддали 100 тисяч людей. 

Нагадаємо, днями Вакарчук закликав до миру на Євромайдані і сказав, що йому не страшно.

Джерело: Експрес
Розділи: Новини культури

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути