chrome firefox opera safari iexplorer

Прапор України замайорів над олімпійським Сочі

06 лютого 2014 о 14:44

Сьогодні, 6 лютого, відбулася церемонія підняття прапору України в Олімпійському селищі в Сочі.

Піднятий прапор символізує готовність країни до участі в ХХІІ зимових Олімпійських іграх. Разом зі стягом нашої країни були підняті прапори Мексики, Норвегії, Молдови та Таїланду.

В церемонії взяли участь надзвичайний і повноважний посол України в Російській Федерації Володимир Єльченко, президент НОК Сергій Бубка, в.о. Міністра молоді та спорту Равіль Сафіуллін, спортсмени, тренери та технічний персонал збірної.

Зазначимо, що вже о 17:30 за київським часом в олімпійський бій вступлять представники України з фігурного катання. Яків Годорожа змагатиметься у короткій програмі серед чоловіків.

А о 19:10 пройдуть змагання серед пар (коротка програма), де виступатимуть українці Юлія Лаврентьєва та Юрій Рудик.

Зазначимо, офіційна церемонія відкриття Ігор відбудеться завтра, 7 лютого.

Нагадаємо, Олімпійські Ігори стартували кваліфікаційними змаганнями у сноубордингу, фрістайлі та фігурному катанні.

 

Джерело: ТСН
Розділи: Спорт в Україні

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути