chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві готуються до першої виставки весняних квітів

24 березня 2011 о 14:25

У квітні, вперше в історії України, відбудеться виставка ранньовесняних квітів. Пройде вона на Співочому полі під патронатом Київської міської державної адміністрації.

Парадом весняних кольорів кияни та гості столиці зможуть насолоджуватися упродовж 5 тижнів у період, коли на території Печерського ландшафтного парку зацвітуть 200 тисяч тюльпанів, гіацинтів, ірисів, нарцисів та крокусів.

Цибулини майбутніх барвистих квіткових композицій садівники висадили ще восени минулого року та вирощували їх до перших морозів.

Відвідувачі зможуть ознайомитися з величезною різноманітністю простих та рідкісних квітів. Більше того, аматори та професіонали матимуть змогу придбати необхідний садовий інвентар, паркові скульптурні композиції, держаки та дорослі рослини з розплідників.

Гостям квіткової виставки провідні фахівці з ландшафтного дизайну запропонують всілякі тематичні квіткові сади з безліччю ідей з оформлення власного саду. А на виставці-ярмарку можна буде придбати експозиції для саду та городу.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути