chrome firefox opera safari iexplorer

У путівнику Lonely Planet Львів – напрямок №1 для туристів

13 травня 2011 о 09:06

Всесвітньовідома компанія Lonely Planet, що з 1972 року випускає путівники по країнах та містах світу, цього тижня випустила оновлене видання путівника про Україну.

Як повідомлялося, влітку 2010 року в Україні, і у Львові зокрема, перебували редактори Lonely Planet, збираючи інформацію для третього видання. Зокрема, у Львові три дні працював Марк Ді Дука.

За словами Марка Ді Дуки, він намагався в українському путівнику показати Львів якнайкраще. «Як на мене, Львів – це напрямок №1 для західних туристів. Я, зокрема, акцентував на чудових львівських кнайпах й таких пам’ятках як Личаківський цвинтар та великій кількості церков», – розповів у ексклюзивному коментарі відповідальний редактор туристичного путівника Lonely Planet Марк Ді Дука.

Натомість проведення у Львові ЄВРО-2012 згадано побіжно. «Ми включили згадку про Євро-2012, проте книжка розрахована й на читачів після цієї події, тому багато написати ми не могли», – зазначив Ді Дука.

Путівник написаний англійською мовою та містить 292 сторінки. Вартість нового путівника – 16 фунтів, що становить близько 210 гривень.

 

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути