chrome firefox opera safari iexplorer

Київ сплагіатив дизайн львівського туристичного сайту

09 лютого 2012 о 09:42

Столична влада найближчим часом має намір запустити портал, який допоможе туристам краще орієнтуватися в місті. Розробники сайту стверджують, що інформація, розміщена на ресурсі, зможе зацікавити не лише гостей столиці, а й самих киян.

Про це розповів начальник Головного управління комунального господарства КМДА Дмитро Новицький в ефірі телеканалу «Київ».

«Ми вже завершуємо підготовку до запуску порталу і плануємо, що за тиждень-два він запрацює. Основною частиною цього порталу стане історія Києва», – розповів він.

За словами Новицького, на порталі буде зібрана вся інформація, яка може знадобитися туристу: транспортні та туристичні маршрути, календар подій загальнодержавного та загальноміського масштабу, готелі, ресторани тощо.

«Передбачається також створення механізму бронювання готелів, бронювання або придбання квитків за допомогою цього веб-ресурсу. Проте портал не буде чисто комерційним, першочергова його функція – надання інформації», — сказав він.

Чиновник додав, що всі матеріали дублюватимуться англійською та іншими мовами, «для того, щоб у пошукових системах при наборі слова „Київ“ ця інформація з'являлася в перших рядках».

Нині сайт працює у тестовому режимі. Він дуже нагадує Львівський туристичний портал.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути