chrome firefox opera safari iexplorer

Аделаджа хоче створити в Україні «Ісусленд» — «Діснейленд» для віруючих

05 липня 2012 о 13:56

Поки вітчизняні правоохоронці збирають матеріали кримінальної справи на Сандея Аделаджу, пастор почав збирати гроші з вірян на новий проект — «Ісусленд».

Як з'ясували журналісти програми «Гроші», яким вдалось потрапити на недільне служіння «Посольства Божого», зі сцени Аделаджа та його помічники закликають людей здавати по 100 доларів або по тисячі гривень.

Таких громадян церкві треба зібрати 500 осіб.

"Як люди їздять у «Діснейленд» у нас буде «Джізисленд» (Ісусленд). Це дивовижна країна, яка буде явлена в Україні. Так як їдуть у Париж, там стоять черги, так у нас будуть стояти черги щоб потрапити на служіння. Тут буде все: банки, кав'ярні, ну все, все, все. Це буде дивовижна країна. Бог говорить: «Я хочу показати цей зразок мого царства», — віщає помічниця пастора зі сцени.

Після таких казкових описів майбутнього проекту кілька десятків людей підходять до Аделаджі, та віддають свої кревно зароблені гроші. При цьому вірян просять залишити номери своїх мобільних телефонів, скоріш за все, для подальшого «доїння».

Але на цьому збирання грошей не закінчується.

Для тих, хто не може дати відразу необхідні 100 доларів, передбачені менші скриньки для пожертв, які проносять між рядами прихожан.

Нагадаємо, правоохоронці підозрюють, що Сандей Аделаджа причетний до шахрайської схеми Kings Capital.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути