chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні 19-річний українець вирушить у навколосвітню подорож автостопом

16 листопада 2012 о 10:04

У Кременчуці 19-річний юнак Артем Сугонякін прийняв рішення сьогодні почати свою навколосвітню подорож автостопом, повідомив мандрівник.

«У мене в планах здійснити кругосвітню подорож. Однак я припускаю, що можу повернутися додому не через три роки, як планую, а наприклад, через два, дивлячись, яке у мене буде бажання. Гарантувати нічого не хочу», — розповів він.

Зокрема авантюрист планує взяти з собою тільки рюкзак з речами (палатка, термобілизна та інше начиння) і невелику суму грошей. Примітно, що він має намір вирушити в подорож без продуктів, адже вважає, що з цим проблем не буде.

«Почну подорож з Вірменії, Грузії, далі Туреччина. Думаю, поїду в східному напрямку. Там зараз тепліше. Хоча під час подорожі люблю імпровізувати. Подорож — це пригоди», — заявив Сугонякін.

Варто відзначити, що він встиг вже об'їхати автостопом Україну, Білорусь та Росію, а також 21 день сам прожив у горах на Алтаї. У 2011 році він прожив два дні на безлюдному острові біля Києва без одягу і намету при нульовій температурі.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути