chrome firefox opera safari iexplorer

Автоперевізники відновили роботу на приміських маршрутах до Києва

27 лютого 2013 о 12:34

7 автоперевізників відновили роботу на приміських маршрутах із 12 населених пунктів Київської області до Києва.

Про це Українським Новинам повідомив Дмитро Комаров — прес-секретар «Об'єднання Богдана Хмельницького», що супроводжує цю ситуацію.

«На сьогодні вони виїхали, оскільки вчора обладміністрація в особі пана Максименка (заступник голови Київської обласної державної адміністрації) пообіцяла, що все зроблять, що всі проблеми буде вирішено, і в четвер всі дозвільні документи видадуть... перевізники вирішили повірити і до четверга взяти паузу, тобто до четверга вони будуть продовжувати рух. Якщо в четвер (28 лютого) документів не буде, значить усе відновиться по колу, і вже тоді доти, доки вони не будуть тримати документи в руках, південно-західна частина Києва стоятиме», — сказав він.

Комаров уточнив, що раніше перевізникам видали тимчасові дозволи на здійснення права перевезення, при цьому перевізники вимагають видачі постійних дозволів, які їм і пообіцяли видати в четвер.

Як повідомляло агентство, голова Київської обладміністрації Анатолій Присяжнюк пообіцяв урегулювати ситуацію із забезпечення приміських і міжміських маршрутів Київської області достатньою кількістю автобусів для перевезення пасажирів.

26 лютого 7 автоперевізників припинили роботу на приміських маршрутах із 12 населених пунктів до Києва.

Перевізники, які припинили роботу, вимагають у Київської обладміністрації переглянути результати конкурсу із перевезень пасажирів на приміському й міжміському автобусному маршрутах загального користування області.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути