chrome firefox opera safari iexplorer

На Андріївському узвозі з'явиться багатофункціональний культурний центр

08 лютого 2013 о 14:55

На Андріївському узвозі буде збудовано багатофункціональний культурний центр за принципом відкритого майданчика.

Таке рішення на засіданні 7 лютого прийняла Громадська палата ради зі створення культурного простору на території фабрики «Юність», повідомляєjunost.org.ua.

"Андріївський узвіз – дивовижна вулиця. Тому, обираючи концепцію центру, важливим було враховувати не тільки потреби міста, але особливий статус Узвозу, його унікальну атмосферу, – розповіла координатор Громадсько-експертної ради Юлія Філоненко.

За її словами, багатофункціональний центр не тільки найповніше відповідатиме камерності та демократичності спуску, але і задовольнятиме культурні потреби Києва.

Наступними кроками стане детальніше опрацювання концепції майбутнього центру, а також робота Експертної палати ради.

На підставі документа, який розробить і затвердить експертна палата ради, буде підготовлено технічне завдання для архітектурного конкурсу.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути