chrome firefox opera safari iexplorer

Уряд посилить контроль за безпечністю іграшок

21 лютого 2013 о 11:40
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України підготувало проект постанови Кабінету Міністрів «Про затвердження технічного регламенту безпеки іграшок», стандарти якого будуть відповідати вимогам Директиви Європейського Парламенту та Ради про безпеку іграшок.

Як повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку, проектом, зокрема, передбачається, що нова редакція технічного регламенту безпеки іграшок буде максимально повно відповідати вимогам Директиви ЄС.

«Будуть суттєво конкретизовані фізичні, хімічні, пожежні та гігієнічні вимоги до іграшок. Також буде затверджено план заходів щодо впровадження Регламенту», — йдеться в повідомленні.

В Мінекономрозвитку впевнені, що впровадження положень нового технічного регламенту буде сприяти усуненню технічних бар'єрів у торгівлі, запобіганню появи небезпечних іграшок на ринку України, а в майбутньому полегшенню співробітництва між органами ринкового нагляду в рамках системи обміну інформацією про небезпечну продукції.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути