chrome firefox opera safari iexplorer

Усього 40% пляжів України готові прийняти відпочиваючих

23 червня 2014 о 09:49

На сьогодні в Україні працюють близько 40% пляжів. Про це під час брифінгу повідомив в.о. голови Державної санітарно-епідеміологічної служби України Олександр Кравчук, пише УНН.

«На сьогодні у нас в Україні плануються до роботи в оздоровчому сезоні 227 пляжів, з них 172 морських. Станом на початок цього тижня з цієї кількості працювало 97 пляжів, тобто близько 40% від запланованої мережі. Всі інші знаходяться в стадії облаштування. Офіційно закриті тільки три пляжі. Це річкові пляжі на території Одеської та Миколаївської областей», — повідомив Кравчук.

Він також зазначив, що на морських пляжах не зафіксовано жодного порушення санітарних норм: «Тобто купання в морській воді є безпечним».

Також він повідомив, що в Донецькій області працюють 7 пляжів із 31, з них 5 морських.

У Запорізькій області, за словами Кравчука, працюють 7 пляжів із запланованих 15-ти, з них 5 морських. У Миколаївській — 6 пляжів, в Одеській — 19. Замість цього він зазначив, що в Херсонській області працює тільки 50 пляжів з 142.

Раніше повідомлялося, що в Україні найбільшу популярність для літнього відпочинку здобудуть Азовське море, Одеса й Карпати.

Джерело: Newsru.ua
Розділи: Туристичні новини

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути