chrome firefox opera safari iexplorer

Флешмоб від «Укрпошти»: поцілуйся і отримай власну марку

13 лютого 2015 о 10:56

З 13 по 17 лютого з нагоди Дня Святого Валентина національний оператор поштового зв'язку «Укрпошта» проводить флешмоб «Поцілунок на Укрпошті», в якому можуть взяти участь усі закохані будь-якого віку.

Основне завдання пари – сфотографуватися зі своїм коханим (коханою) у День святого Валентина у відділенні поштового зв’язку, зафіксувавши мить поцілунку, і викласти фото на сторінці Укрпошти у Фейсбуку. Також необхідно продублювати фото на своїй сторінці у будь-якій соцмережі з 13 по 17 лютого 2015 року, – інформує «Укрпошта».

Обов’язковою умовою акції є необхідність сфотографуватися на тлі будь-якого атрибуту Укрпошти (поштової скриньки, логотипу, вивіски відділення Укрпошти).

170728_1406190986_poshta

Переможцем стане пара, фотографія якої матиме найбільшу кількість лайків на сторінці Укрпошти у Фейсбуку, а переможець отримає спеціальний подарунок – «Власну марку» з цим самим фото.

Переможця акції визначатимуть за кількістю лайків за станом на 18:00 17 лютого. Фото-переможець опублікують на сайті Укрпошти та у ЗМІ. Для отримання нагороди переможець акції має зателефонувати за телефоном (044) 323 20 55.

Джерело: volynnews.com
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути