chrome firefox opera safari iexplorer

У березні у Львові пройде додаткове Свято шоколаду

19 лютого 2015 о 11:09

З 6 по 8 березня у Львівському палаці мистецтв відбудеться традиційне Свято шоколаду. Організатор заходу (компанія “Дік-арт”) обіцяє, що тепер захід планують двічі на рік — у жовтні та березні.

Цього року вхідний квиток коштуватиме 20 гривень (у робочі дні), у вихідні — 25. Минулих років відвідувачі свята платили за квиток 30-40 гривень. Для дітей до шести років вхід безкоштовний.

Як розповів “Леополісу” організатор свята Андрій Сидор, захід вирішили організувати двічі на рік, щоб львів’яни та гості міста знайшли “віддушину” у нинішні важкі часи. “Історія показує, що під час суспільних потрясінь люди частіше ходять у кінотеатри, відвідують різні свята, — зауважив Андрій Сидор. — Ми свідомо пішли на зниження вартості вхідного квитка, щоб більше людей завітали на свято. Будемо переконувати учасників не піднімати ціну”.

Шоколатьє Валентин Штефаньо створить величезний шоколадний стіл, де все буде з шоколаду: від предметів сервірування до десертів.

Новинки Свята шоколаду — великий шоколадний млин та гігантська шоколадна коробка цукерок.

Традиційно на окремому майданчику в Палаці мистецтв працюватимуть скульптори, які виготовлятимуть з брил шоколаду пам’ятки архітектури Львова.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути