chrome firefox opera safari iexplorer

Крим перейшов на російський телефонний код

07 травня 2015 о 12:49

В анексованому Криму встановлено новий російський телефонний код. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішньої політики, інформації та зв'язку анексованого півострова Сергій Доценко, передає УНН з посиланням на Новини Криму.

«У Криму новий телефонний код за російськими стандартами — 365. Про запровадження нового порядку набору буде офіційно повідомлено», — сказав С.Доценко.

За його словами, на даний момент фахівці вже налагодили роботу зв'язку населення з екстреними службами, яку було порушено раніше. Він додав, що наразі йде відновлення набору між стаціонарним і мобільним зв'язком.

Нагадаємо, 18 березня 2014 року президент РФ В.Путін підписав закон про прийняття Криму і Севастополя до складу Російської Федерації. Напередодні у Криму відбувся «референдум» про статус Криму після чого у Верховній Раді АРК прийняли постанову «Про незалежність Криму».

14 вересня в анексованому РФ Криму відбулися «вибори» за російським законодавством в «Державну раду», а в Севастополі — в «законодавчі збори» міста.
Головою Ради міністрів анексованого Криму було призначено Сергія Аксьонова, спікером ради Криму став Володимир Константинов. СБУ відкрила проти них кримінальне провадження.

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути