chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогоднішнє місячне затемнення триватиме майже шість годин

23 березня 2016 о 15:32

Місячне затемнення 23 березня — напівтіньове, а помилуватися ним зможуть жителі Америки, Азії, Австралії тощо. Водночас експерти застерігають, що вплив затемнення відчує більшість мешканців планети.

Триватиме місячне затемнення майже шість годин, повідомляє ТСН.ua

Вплив небесних світил на життєдіяльність людей ніколи не можна списувати з рахунків. Найнебезпечніший період — три дні до затемнення і три дні після.

ТСН.ua дає кілька порад, як пережити цей час:

1. Під час затемнення корисно планувати майбутні успіх, процвітання та багатство. Думайте про позитив і відганяйте від себе негатив, який накопичився всередині вас під час коридору березневих затемнень.

2. З енергетичної точки зору спостереження за затемненням — негативне. Намагайтеся не виходити з дому в період затемнення.

3. Обмежте спілкування із неприємними вам людьми, не беріть гроші у борг і не позичайте їх. Також не робіть дорогих покупок — вони можуть виявитись зовсім непотрібними.

4. Затемнення — хороший час для медитацій та духовних практик. Якщо ви цього не практикуєте, то можете просто відпочити.

5. Не пересаджуйте і не обрізайте рослини. Якщо у вас є діти, то допоможіть їм розібратись зі страхами та переживаннями, які у них є.

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути