chrome firefox opera safari iexplorer

За посаду директора «Мистецького арсеналу» змагатимуться 5 осіб

30 червня 2016 о 17:17

На засіданні відбіркової комісії з проведення конкурсного відбору на посаду генерального директора «Мистецького арсеналу» затверджено п’ять осіб із семи. 24 червня пройшов перший етап відбору кандидатів на посаду генерального директора «Мистецького арсеналу», повідомляє День.

Чинний директор «Мистецького арсеналу» Наталія Заболотна нагадала, що конкурс мав відбутися ще в середині березня. «Всі ми розуміємо, що нашому колективу неспокійно протягом більше ніж трьох з половиною місяців, ми у великій напрузі, оскільки конкурс оголошено невчасно. Якби конкурс відбувся згідно з законодавством «Мистецький арсенал» вже б остаточно мав директора», – відзначила Наталія Заболотна.

За її словами, партнери «Мистецького арсеналу» наразі стурбовані співпрацею з виставковим центром, оскільки невідомо, як може змінитися політика нового керівництва. «Наразі ми не можемо планувати заходи, оскільки наші партнери підтримували конкретні ініціативи,конкретну команду», – додала директор центру.

За словами одного з членів комісії, сьогодні засідання комісії пройшло без порушень, розглянуто анкети всіх учасників, двоє кандидатів виключили через невідповідність умовам конкурсу: не допущено до другого етапу відбору Ярослава Бондарчука через відсутність рекомендацій, а Валерія Безкоровайного – через недостатній досвід роботи на керівній посаді (2,4 року з необхідних 3).

На посаду директора «Мистецького арсеналу» претендують п’ять кандидатів: чинний керівник «МА» Наталія Заболотна, радниця міністра культури Олеся Островська-Люта, театральний художник і живописець Федір Александрович, культуролог і економіст Владислав Тузов і кінорежисер Оксана Чепелик.

Визначення переможця відбору кандидатів має відбутися 7 липня о 12.00.

Кожен кандидат на посаду директора «Мистецького арсеналу» має презентувати власну стратегію розвитку виставкового центру на рік та на п’ять років.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути