chrome firefox opera safari iexplorer

Підтримуємо петицію "Про запобігання та протидію УКРАЇНОФОБІЇ (україноненависництву)

17 листопада 2021 о 12:21

543! – це кількість людей, станом на сьогодні, що підтримали електронну петицію  

«Про запобігання та протидію УКРАЇНОФОБІЇ (україноненависництву)».

Цю важливу петицію ( №22/124846-еп) на сайті Президента України 21 жовтня ініціював Микола Томенко.

 Поширюйте, залучайте своїх друзів та знайомих, які не будуть чекати і спостерігати, як дехто дозволяє собі публічно принижувати українців, зневажаюти українську мову та культуру.

Витративши кілька хвилин на підписання петиції, ви долучаєтесь до виправлення несправедливої прогалини в законодавстві, яка призвела до того, що українці не захищені у своїй власній країні.

Проголосувати та підтримати (це нескладно і безкоштовно) петицію можна за посиланням:

https://petition.president.gov.ua/petition/124846?fbclid=IwAR0-78GbmHrYiNp7JdszP5Ve6wYxYwW6fia1llw215RaMjvuaXB3Ysz2sfU

Час ще є!  Ми з вами можем спонукати керівництво держави виступити з законодавчою ініціативою  щодо прийняття  відповідного закону, в якому чітко визначити  поняття українофобії (україноненависництва),  як форми дискримінації українців в їх рідній країні!

Не будемо байдужими до того, за що поклали життя мільйони наших предків і нинішні захисники української державності, — жити вільною, незалежною у всьому нацією!

Тільки об'єднавшись в боротьбі навколо наших національних духовних, культурних історичних та інших цінностей ми матимемо достойне майбутнє!

Розділи: Громадянська

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути